2022 KOMBİ BAKIM FİYATLARI VE ÜCRETİ 444 2 846

2022 KOMBİ BAKIM FİYATLARI 

Hemen Arıza Kaydı Yada Güncel Kombi Bakım Fiyatlarımızı Ögrenmek  için Bizi Arayın...

Kombi Bakım Fiyatlarımız ve Hizmetlerimiz Hakkında Güncel Bilgilerimizi Verelim.

444 2846

kombi bakım ücreti 2019
2019 kombi bakım fiyatları

2022 sezonu için ortalama kombi bakım Fiyatları/ücretleri Normal kombi Yıllık Bakım Fiyatı İçin Lütfen Arayıp Fiyat Alınız.

Yoğuşmalı kombiler için 220 lira olarak belirlenmiştir.

Servis Ücretleri ortalama 120 TL dir.

Bazı bölgeler için servis ücreti zorunlulugu yoktur. Yani Ücretsiz arıza tespiti yapılmaktadır.

444 28 46 Telefon numarası ile çağrı merkezine ulaşarak detaylı bilgi ve hangi bölgelerde servis ücreti alınmadığını öğrenmeniz mümkün.

Kombi Yetkili servisi ile Özel Kombi servisi nedir? Arasindaki fark nedir?

Yetkili Kombi Servisleri Belli bir markaya bağlı, o markanın hüküm ve şartları altında çalışan servislerdir. Kombi Tamir Fiyatları Özel Servislere göre daha yüksektir. Yüksek olmasının en önemli sebebi araç filosu ve belli sayıda teknik eleman istihdam yanı bulundurmak zorunluluğu nedeniyle cüzzi karlarla iş yapmazlar. Çünkü iş bulma kaygısı yaşamazlar. Marka iş garantisi vermektedir.

Özel Kombi Teknik Servisleri Yetkili servislere göre tamir fiyatları bakım fiyatları çok daha uygundur. Bunun En Önemli Sebebi çok büyük iş silkilasyonunun olmamasıdır. Yeri Gelir Aynı işi 50 lira kar ilede yapar 150 lira kar ilede yapar. Müşteri özel servisle çok sıkı pazarlık yaparken, Yetkili servis elemanı ile pazarlık yapmak mümkün değildir. Nasılki Marketteki kasıyer ile pazarlık yapılamayacağı gibi.

Günümüzde Yetkili Servisler özel servislere göre çok daha fazla iş yapmaktadır. Bunun en önemli sebebi yetkili olsun, pahalı olsun sonrasında başım ağrımasın mantığıdır.

Oysa yetkili servislerin FAİŞ fiyatlarına mahkum olmadan aynı hizmeti özel servislerden daha uygun fiyatlara alabilirsiniz.

Sadece şu 3 hususta dikkatli olun.

1- Çağırdığınız servisten servis fişi değil fatura isteyin. (fiyatımıza kdv dahil değil diyecek +kdv alırız desede 50 liralık da olsa +kdv sini vererek fatura alın bulunsun) KORSAN SERVİSLER fatura kesemediğinden korsan servise bulaşmazsınız. Beyaz Eşya-Kombi Servis Dolandırıcıları yazımız okumanızı tavsiye ederiz.

2- Servis Fişi (fatura) Almadan Kesinlikle Ödeme Yapmayın. (servis fişinde adresi sabit hattı olmayanlara karşı çok dikkatli olun) Üzerimde Kalmadı sonra bırakırım, yarın bırakırım, dönüşte bırakırım diyen servise getir fişi al parayı deyin.

3- İnternetten usta bulurken Google Adwors reklamlarından değil. Aradığınız kelime sonucunda arama sonuçlarında üst sıralara gelmiş siteleri seçerek servis cağırın. Çünkü bu sektörde yoğun rekabet olduğu için siteleri üst noktaya getirmek kolay değildir. Üst sıralara gelen sitenin sahibi müşteriye kolay kolay dolandırmaz. iyi bir site yılda yüzlerce işin kapısını açar. Bu tür site sahibi olan teknik servis bir işi için 300-500 lira için dolandırıcılık yapacak hali yok.

Yıllı Kombi Bakımının Yanında petek temizliği yaptırmak çok önemli. Petek Temizliği ve Petek Temizleme Fiyatları hakkında daha fazla bilgi için bu yazımıza bir göz atın.

petek radyatör temizleme servisi
petek temizleme fiyatları

Doğal gaz çok eskilerden beri bilinen bir enerji kaynağıdır. Bundan 3000 yıl kadar önce, Çin’de tuz üretiminde  enerji kaynağı olarak doğal gaz kullanıldığı bilinmektedir.  Ayrıca M.Ö. 50’de Roma’da UestaTapınagı’ndaki ask tanrıçası heykelinin doğal gazdan elde edilen alev ile sürekli aydınlatıldığı bilinmektedir. M.S.150’de Çin Sichuan’da tuzun çökertilmesi işleminde, yakıt olarak kullanılmak için yer altı rezervuarlarından sızan dogal gazın bambu borularla tasındıgı kayıtlara geçmiştir. Marco Polo gezileri sırasında Bakü’deki Zoroastrinatestapınagında yüzyıllardan beri yanmakta olan dogalgaz alevlerini tespit etmisti. Doğal gaz ilk olarak modern üretim ve tüketim tekniklerine A.B.D.’de rastlanılmaktadır.

Teknolojinin ilerlemesi ile birlikte kombi ilk olarak Johann Vaillant tarafından icat edilmiştir. Isıtma ve soğutma alanlarında lider çalışmalarını geliştiren Johann Vaillant günümüzde belki de kombi kullanıcılarına oldukça faydalı olan bir cihaz sunmuştur.ilk olarak şohben yani sıcak su ısıtmasını bulan Johann vaillant daha sonra kombiyi icat etmiştir.

Kısa sürede büyük bir gelişme yaşamış ve  soyadından esinlenerek  vaillant kombiyi icat etmiş ve günümüze kadar ulaşmış. Hala satışı devam etmekte olan icadı çok da iyi hizmet vermektedir. Bir çok yetkili ve teknik servislerle günümüze ulaşmıştır. Hemen hemen her marka günümüzde kombi yapmaktadır. demirdöküm, vaillant , eca, baymak , ferroli, beko, Arçelik,Vestel, Alarko, ariston ,beretta, buderusbosch gibi bir çok kullanılan kombi markaları vardır.

Günlük hayatta  çok fazla günün her saati kullandığımız kombiler, özellikle  kış aylarının gelmesi ile daha fazla kullanılmakta ve ısınmamızı sağlamaktadır.  Doğalgazın yaygın hale gelmesi ile birçok yenilik olmuş ve bunlar gelişmekte olan ülkemizde de yerini almıştır.suan hemen hemen her evde ve yaşamımızın her alanında doğalgaz vardır. 2022 Kombi Bakım fiyatları için sitemizi ziyaret ediniz.

Doğalgazın bu denli önemli olduğu da günlük ihtiyaçlarımızdan bellidir. Kış aylarında  neredeyse her evin  pişirme, ısınma , ve banyo gibi temel ihtiyaçlarınıı karşılar.  Kombinizin veya Binalarınızdaki kombilerinizin sağlıklı ve uzun yıllar boyunca çalışması adına bakımlarının düzenli olarak yapılması gereklidir.

Kış aylarında oluşabilecek arızaların önlemlerinin alınarak kış gelmeden önce bu bakımlarının yapılması için kombi firmaları tarafından da tavsiye edilmektedir.Kombinizin yüksek güçte  ve doğalgaz faturasının bütçemizi sarsmamasını istiyorsak kış gelmeden kombi bakımının yapılması gerekiyor.düzenli kombi bakımları aynı zamanda kombilerinin uzun ömürlü ve verimli olmasını da sağlıyor. 

Kombi bakımını masraf olarak görememeliyiz. kombiler multi  metal ürünlerdir. Demir, bakır  ve sarı madenden oluşur. Bu nedenle kombi çalışşa bile bu iyi gittiği anlamına gelmez. Zamanla bu ürünle de paslanma gerçekleşir. Bu yüzden kombi bakımı ve temizliği en az yılda 1-2 kez yapılmalıdır. Bakımı yapılmamış kombilerin beklenmedik kazalara davetiye çıkarcagını, kışın daha hesaplı ve güvenli şekilde ısınmak isteyenlerin işi alanında uzman kişilere teslim etmeleri gerektiğini de hatırlatırım.

Bu işlemi kombi servisleride  yapmakta teknik servisi  yada kombi tamircileride en iyi şekilde yapmaktadırlar.  Kombilerden daha iyi verim almak için kombi servis firmaları ile görüşülüp hem fiyat hem de içerik ile bilgi her daim alınabilir.  Kombilerde bir çok marka yer almaktadır. İster bosch, ister ferroli, ister eca, ister demirdöküm, ister baymak  daha sayacağım bir sürü kombi var hangisi olursa olsun periyodik olarak bakımları yapılması gerekir. En kaliteli markada olsa temizlik ve  bakım olmadan malesef ürünler uzun ömürlü olmuyor. Bu bakımların fiyatları da durumlara göre değişkenlik gösterir.kombi  Servislerinin  uyguladığı fiyat farklıdır. Teknik eleman teknik servislerin uyguladığı ücret  farklıdır.kombi bakımına karar verdiğinizde servis telefonlarından , web sitelerinden  , tamir  servislerinden veya teknik servis iletişim olarak  ilgili telefonlardan arayarak  bilgi  alabilirsiniz. Fiyatlar  alınan  hizmet ve uygulanan yöntemlere göre değişkenlik göstermektedir.

Kombi bakımında Yapılan İşlemler;

– Kombi bakımında önce, sıcak su ve kalorifer yanma gücüne bakılır.

-Baca ve baca grubu bağlantılarının kontrol/ temizliği yapılmalıdır.

– Kombinin su sızdırmazlık ve radyotör devresi  durumu kontrol edilir.

– Kombinin içi açılır ve tozlanma durumu kontrol edilir. Tozlanma  ve pis tanecikler çok fazlaysa, tozlar temizlenir.

– Kombi içerisindeki elektrik  ve hatları kontrolü yapılır.

– Kombi baca fanı kontrolü yapılır..

-Üç yollu vana kontrol ve temizliği yapılmalıdır.  

-Elektrik voltaj, su basınç ve gaz basınç değerlerinin ölçümü de yapılmalıdır.

– Kombi kalorifer dönüş hattında bulunan filtre temizlenip ve kontrolü yapılır.

kombi tamiri
kombi bakım servisleri

Yaşam alanımıza İlk kez aldığımız yeni  kombiler mutlaka yetkili servis tarafından montajı kurulmalıdır ki garantisi başlar.teknik servisler ise garantisi bitmiş ürünün yapımı için gelir ve bozulan değişen parçanın orjinalini takarlar ve 1 yıl da garanti verilir. fakat  daha sonra temizlik ve bakım işlemleri yapılacağı zaman ise teknik açıdan yetişmiş elemanlar tarafından da yapılabilir. Öyle ki, bu durum müşterinin kendisine kalmıştır.

En iyi en yakın güveneceği bir tamircide bu işlemi yapar. Servis te yapar, ustalar da yapar, teknik servisler de yapar. Evinize gelen servis ekiplerinin yetki belgesi olup olmadığına bakılmalıdı. Bakım sırasında neler yapılacağı uygulayacağı yöntemler konusunda bilgi verilmelidir. Kombi bakımı okadar basit bir işlem değildir. Herkez bu bakımı yapamaz.

Herkese de kombi emanet edilmez. Günümüzde tezgaha altı dediğimiz dükkanı olmayan tam kalifiye olarak yetişmemiş kişiler de sırf para kazanmak içinn bu işi yapabileceğini düşünmekteçherkeze kombi emanet edilmemelidir. Tamire gelen elemanların dükkanı olması yaa bir serviste çalışması şarttır.

İşi bilmeyen insanlar  kişiler sizlere avantajlı uygun fiyat söyleyerek etki altına alıp sizlere ve cihazlarınıza daha fazla zarar verip arızalı olmayan parçaları da bozup sizi maddi açıdan sıkıntıya koyabilir. bu gibi durumlar oldukça önem gerektiren durumlar arasın da yer almaktadır.Kombi Bakımlarını zamanın da  yaptırmanız sizlerin yararına olacaktır.

Kombi bakım ve onarım  fiyatları oldukça uygun olup bütçenizi yakmıyor ve sizleri kesinlik ile zor durum da bırakmadan yapmış olduğumuz hizmetlerdir. Ve geleceğe önelik daha uzun zaman ve süreçlerde kullanacağınız sizin ve bütçenizin yararına olacak bir yatırımdır.

kombi arıza servisi
kombi ustası kombi servisleri

Kombi bakımını aksatırsak yaptırmazsak bunun sonucunda oluşacak durumlardan bahsetmek istiyorum. Ani bozulmalarla karşılaşılır ve bunun neticesinde  büyük arıza maliyetleri oluşur, Normalden fazla doğal gaz tüketilir, yanma ayarları bozulabilir. Daha çok para vermemize sebep olur. Yaşadığımız yer ısınmaz yada daha az ısınır. Daha kötü sonuçlar da doğurabilir.bakımları yapılmazsa  İlk taktırdığımız günkü verimi ve kaliteyi bulamayız. Gün geçtikçe kalitesi düşer.

Son olarak özetleyecek olursak kombilerde ; Bakım işlemi uzmanına yaptırılmalıdır. Bakım sadece kombinin temizliği değildir aynı zamanda genel kontrolüdür. Oluşabilecek arızaların da tespit edilmesi, gerekir ise müdahalenin yapılmasıdır. Uzman yardımı alırsanız sorun yaşamazsınız, işlemler eksiksiz yapılır.

Yeni alınan cihazlar ve 1 yıllık cihazlara bakım yapılmasına gerek yok. kombi bakımı en az  yılda 1 kez, TESİSAT BAKIMI  3 yılda bir kez önerilir. Gelecek kışa yakın kombinize bakım yaptırabilirsiniz.

Bakımlar düzenli ve belli aralıklarda yapılırsa alacağınız randıman ve verim düzeyi  artar, cihazın ve tesisatın kullanım ömrü de uzar. Her cihaz farlı her markanın ürünleri farklı olsada içerik olarak ihtiyaçlarımızı karşılaması olarak baktığımızda hemen hemen genel olarak  tüm kombiler ve ihtiyacı karşılaması aynıdır.

Kombi Tamir Merkezi  Tamiri, Yıllık Bakımını Yaptığımız Kombi Tamircisi ve servisi hizmeti verdiğimiz bazı Markalar; Eca, Lambert, Opex, Beretta, Protherm, Altus, Daikin, Beko, Arçelik, Auer, Alarko, Baxi, Fellini, Ariston, Ferroli, İmmergas, Viessmann, Vaillant, Bosch, Demirdöküm, Baymak, Buderus

Kombi Bakımın Yanında mutlaka petek temizleme işlemide yaptırın. Hem Az Fatura öder, Hemde çok ısınırsınız.

 

petek temizletme fiyat, petek temizligi fiyat, kombi bakım fiyatları, kombi temizleme fiyatı

 

petek temizleme fiyatları 2022

petek temizleme gereklimi?
İstanbul’un 39 ilçesine Kombi bakımı fiyatlarında en iyi Servisi, Bosch Kombi Bakımı ve Petek Temizleme Hizmeti Vermekteyiz. Bosch Klima-Kombi Arızası radyatör petek yıkama için bizi Arayabileceğiniz ilçeler: Adalar, Arnavutköy, Ataşehir, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir.Bayrampaşa,Esenyurt

Zeki Teknik ilinin her semtine gezici servis araçlarımızla hizmet vermekteyiz. Zeki Teknik merkezli olan firmamız kombi ve klima acil servis hizmeti vermektedir. Zeki Teknik civarındaki en iyi kombi+ petek temizliğini en uygun fiyat garantisiyle yapmaktayız. Uzun süredir Zeki Teknik geneli vermiş olduğumuz kaliteli ve güvenli hizmetten dolayı tercih edilen teknik servis haline gelmiş durumdayız. Zeki Teknik merkezli tamir merkezimizin tüm personelleri kombi alanında uzmandır. Zeki Teknik ili geneline kombi arıza, tamir, bakım, petek yıkama hizmetini haftanın her günü sizlere vermekteyiz.

Zeki Teknik Kombi bakım servisimizde kombilerinizin düzgün çalıştıklarından emin olmak için kombi cihazlarınızı kontrol edeceğiz. Zeki Teknik kombi servisimiz sizlere kaliteyi ve güveni hissettirir. Zeki Teknik petek temizligi, radyatör temizliği, doğalgaz petek temizliği, kombi petek temizliği servisi cihazlarınızdaki sorunları çok kısa bir zaman dilimi içinde giderebilmektedir.

Zeki Teknik kombi ve petek temizliği için gelen ustalarımız sadece temizlik ile ilgili değil, kombinizin neden ısıtmadığı ile ilgili size bilgiler verip, çözüm yoluna gitmeye çalışacaktır. Kombi teknik servisi konusunda Zeki Teknik ilinde pek çok teknik servis vardır, ancak bunların içinde en doğru hizmeti vereni bulmak önemlidir. Kombi tamir ücretlerimiz yıllardan beri Zeki Teknik bölgesindeki en uygun olan firmadır. Zeki Teknik merkezli servisimiz Kombi Bakım Servisi hizmeti ile cihazlarınızdaki sorunları uzman ekibi ile en kısa sürede çözmeyi hedefler. Zeki Teknik kombi bakımı hizmetlerine güvenerek daha sağlıklı ortamlarda yaşamınızı sürdürebilirsiniz. Zeki Teknik kombi bakım ve tamir servisimizde siz değerli müşterilerine hizmet vermekte olan ustalarımız tamamen bilir kişilerden oluşmaktadır. Piyasada bulunan birçok firmaya göre Kombi Servisi ilinde en uygun fiyatlarla tamir işlemi gerçekleştiriyoruz. Bizler Zeki Teknik petek temizleme firması olarak müşterilerimize 2 veya 3 yılda bir kalorifer tesisatınızı, kalorifer peteklerinizi temizlemenizde fayda olduğunu söyleriz, peteklerinizi ve kalorifer tesisat borularınızı temizletmeniz sizlere %25-30 lara varan yakıtta tasarruf sağlayacaktır. Zeki Teknik nın her yerine 7 gün 24 saat kombi servis hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.

Zeki Teknik merkezdeki servisimiz eğitimli ve teknik bilgileri güncel olan personelleriyle sizlerin yanınızdadır. Gezici Servis hizmetimiz sayesinde müşterilerimize Zeki Teknik il sınırları içerisinde hızlı bir şekilde sorunlarınıza çözüm olmaya çalışırken ihtiyaçlar doğrultusunda uzman teknik kadromuzu müşterilerimizin memnun olmaları için genişletmeye devam etmekteyiz. Zeki Teknik bölgesinde acil kombi tamircisi arıyorsanız telefon numarasını arayarak hemen en yakın tamir servisimizi talep edebirlirsiniz.

Kombi servisimizin sunmuş olduğu tüm hizmetlerden hızlı bir şekilde yararlanmak için İstanbul iletişim numarasını arayınız. Kombi servisi İstanbul olarak teknolojik gelişmeleri yakından takip eden uzman kadromuz ile size hızlı destek verebilmek için İstanbulnın birçok noktasında bulunan ekiplerimiz bizi diğer servis firmalarından ayırarak zirveye taşımaktadır. Garantili servis desteği sağlayan İstanbul kombi servisi, tüm kombi markalarında ekonomik fiyatlar ve güvenceli servis ile müşterilerin ihtiyaçlarını en doğru şekilde karşılamaktadır. İstanbulgenelinde petek temizliği konusunda en fazla bilgi ve tecrübeye sahip firmamız bu sektorün ilk firmasıdır. İstanbul genelinde Profesyonel kadromuzla biz ve acil servis ekibimiz 15 yıllık hizmet tecrübemizle hizmetinizdeyiz. İstanbul Kombi Arıza ve Bakımı hizmetini en yakın servisimizden sizlerde isteyebilirsiniz.

Firmamız 10 yılı aşkın süredir İstanbul ili ve ilçelerinde her marka kombi ve modele, kombi servisi hizmeti vermektedir.

Zamanla edinilen tecrübemiz sayesinde Antalya tüm marka kombilerinizin onarımını güvenilir ortamda sorunsuz bir şekilde gerçekleştiriyoruz. İstanbul bölgesinin en iyi kombi tamircileriyle birlikte adreslerinize gelerek arıza giderimini sağlamaktayız. Servisimizin profesyonel iş gücünden faydalanmak isterseniz İstanbul bölgesinin tamamından bizi hemen arayabilirsiniz. Adana kombi servisi hizmeti vermeye 19 yılı aşkın süre önce başlamıştır Bursa kombi servisi tüm her yere servis elemanları göndermektedir. İstanbul kombi servisi olarak Ankara nın tüm ilçelerinde kombi bakım hizmeti vermekteyiz. İstanbul Kombi servisi dolandırıcılığı konusuna yakalanmamak için bizlere ulaşarak detaylı bilgi edinebilir, fiş/fatura teminini gerçekleştirmeyen hiçbir servise ücret ödememenizi de tavsiye etmekteyiz. sizlere İstanbul genelinde tüm ilçelerinde uzman ekibi ie hizmet vermektedir. BUDERUS Kombi servisi ve Tamiri için yada yıllık buderus kombi bakım fiyatları için İstanbul geneli hizmet veriyoruz. İzmir firmamız bünyesinde hizmet veren teknikerlerimiz ısıtma sektörünün önde gelen firmalarının merkez servislerinde eğitim almış, uzun yıllar siz değerli müşterilerimize hizmet vermiş uzman kişilerden oluşmaktadır. Kombi tamir servisimiz Kombi arızalarında güvenilir bir adres arayanlar için profesyonel güler yüzlü ve cihazlarınızın arıza tespiti konusunda gerekli donanıma sahip ekibimizle İstanbul ilinde hizmetinizdeyiz.

İstanbul genelinde kombi kalorifer tesisat sisteminizi petekleri yerinden sökmeden özel kimyasal solüsyon ve radyatör temizleme makinesi ile yeniden eski performansında çalışır düzeye yükseltiyoruz.

One Comment