Çankaya Regal Servisi Ankara 444 28 46

Çankaya Regal Beyaz Eşya Servisi 

Acil Regal Beyaz Eşya Tamiri için hemen Arayın

444 28 46

Çankaya da hizmet veren Regal Servisi beyaz eşya tamiriniz  için 444 28 46 nolu telefondan servis kaydı oluşturmanız halinde en kısa  zamanda size profesyonel ustalarımız geri dönüş yaparak tamir için detaylı fiyat bilgisi verir ve diğer firmalarla aramızdaki tamir fiyatı kıyaslaması yapabilirsiniz. 

Regal Beyaz eşya servisi daima size en kaliteli hizmeti en hesaplı ücretlerle vermektedir. Beyaz eşyalar tamir esnasında özen isteyen ve işini bilen ve ehil kişilerin yapması gereken hassas cihazlar arasında yerini almaktadır. Eğer işini bilmeyen ve uygun tamiri yerine getiremeyen cahil kişilerce beyaz eşyaya bir müdahale olursa aksi halde cihazda hiç olmadık beklenmedik arızalar oluşabilir.

Beyaz eşyalarınızı güvenli ve en iyi tamiri için lütfen en iyi tamir servisleri ile ve beyaz eşya tamirinde profesyonel hizmet veren firmaları tercih ediniz. Aksi halde cihazınızda bakım veya temizlik yaptırayım derken hiç umulmayan arıza söz konusu olur.

Ayrıca servisimizden tamir için servis kaydı açtırdınız ve ustalarımız tamir için geldiler ve tamir tamamlandı. Bu durumda muhakkak servis fişini alınız ve servis fişinde firmanın adı, adresi ve kaşesinin olmasına özen gösteriniz. Aksi halde alınan hizmet sonrası olaki bir arıza tekrarı söz konusu olursa bu hizmetin tekrarı için servis fişiniz kanıtı olur. Hiç bir sorun yaşamadan gelen ustalardan yeniden hizmet alabilirsiniz. 

Regal Buzdolabı/Çamaşır Bulaşık Makinesi Tamir Servisi

Regal beyaz eşya buzdolabı ve çamaşır, bulaşık makinesi arızaları için en uygun tamiri en iyi malzemeleri kullanarak yapan firmamız yılların verdiği tecrübe sayesinde en iyi hizmeti vermektedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan servisimiz her zaman garantili hizmet vermekte ve yapılan iş için ve kullanılan parça değişikliği için 1 yıl parça garantisi vermektedir. 

Regal Beyaz eşya tamir servisimiz tüm ustaları uzman ve işinde tecrübe edinmiş ustalardan meydana gelir. En kaliteli ve en ucuz ücretlerle ve en iyi ustalarla kaliteli ve en hesaplı hizmeti hiç noksansız ve kusursuz olarak yapmaktadır.

Çankaya Beko Servisi bütün marka beyaz eşyaların arızası için teknik servisimizle iletişime 444 28 46 nolu numaradan aramanız halinde size en yakın semtten ustanın gelmesi sağlanır. Beyaz eşya tamir servisimizin en öncelikli prensibi müşterisinin memnuniyetini kazanabilmek  ve müşterimizin güvenle ve garantili hizmetten memnun bırakarak bir daha beyaz eşyalarınızda sorun ve probleminizi hiç tereddüt etmeden bizi aramanızı sağlayabilmektir.

Çankaya Vestel Servisi Beyaz eşya tamir servisi en iyi servis tamir ücreti ile sizlerin imdadına en kısa zamanda çözüm yolları üretmekte ve beyaz eşyanızın ilk günkü gibi verimli ve daha sağlıklı randımanlı çalışmasını sağlamak için elinden gelen gayreti ve çabayı göstermektedir.

Uzman ekibimiz sürekli kendini yenileyerek ve geliştirerek teknolojinin sürekli geliştirdiği tüm beyaz eşyaların arızasını tespit ve tamir edebilmek için sürekli eğitime de tabi tutulur. Müşteri memnun olmalıdır ki servisimize bir daha güvenle dönüş yapabilsin ve bütün beyaz eşyaları uzman teknik ustalarımıza  güvenle ve huzurla emanet edebilsin isteriz.

Çankaya Regal Buzdolabı Derin Dondurucu Servisi

Çankaya Regal Buzdolabı Derin Dondurucu Servisi ustaları müşterisine güler yüzlü ve kibar bir biçimde tamir için gezici servis aracı ile gitmekte öncelikte arıza tespiti yapmaktadır.

Profilo Beyaz Eşya Servisi Derin dondurucuda arıza tespiti yapıldıktan daha sonra müşteriye ne kadar masraf çıkacağı söylenmekte ve müşterinin tamiri kabulü doğrultusunda şayet yerinde müdahale edilebilecek bir tamir gerekiyorsa yerinde müdahale yapılmakta ya da parça temini gerekiyor ise parça temini sağlanmakta ve atölyelerimize götürülerek parça içinde 1 yıl garanti verilerek hizmet en iyi şekilde sunulmaktadır.

Regal Beyaz Eşya Servisleri/Tamircileri Çankaya

Regal Beyaz eşya tamir servisleri tamircileri için Ankara nın tüm ilçeleri dahil olmak üzere başta Çankaya semtimize hizmet veren servisimizi arayarak arıza kaydı bırakmanız halinde size en kısa sürede en yakın semtten usta gönderilecek ve bütün arızanız çözüme ulaştırılır.

Kombi kış gelmeden uzman kişilerce bakım yapılması büyük önem taşır. Kombi bakımını yaptırarak hem olası kombi arızalarının önüne geçilir hem de yüksek fatura ödemekten kurtulmuş olursunuz. Ayrıca kış ayında verimli ısınmayı tam anlamıyla ısınmak suretiyle sıcacık kış geçirmek istiyorsanız kombi bakım ve temizliğini muhakkak yaptırmamızı öneririz. 

Ankarada Regal beyaz eşya tamiri konusunda hizmet verdiğimiz semtler;
Abidinpaşa 
Akdere
Aydınlıkevler
Aktepe
Altındağ
Ayrancı
Atapark
Anıttepe
Batıkent
Balgat
Bahçelievler
Bağlum
Boğaziçi
Birlik Mahallesi
100.Yıl
Beşevler
Beysukent
Bilkent
Cebeci
Cevizlidere
Çukurambar
Çankaya
Çayyolu
Demetevler
Dikmen
Dikimevi
Elvankent
Eryaman
Etimesgut
Etlik
Esat
Emek
Esertepe
İlker
İncek
İncirli
Güneşevler
Gazi Mahallesi
Hasköy
Hüseyingazi
Hoşdere
Karapürçek
Keklikpınarı
Gaziosmanpaşa
Gölbaşı
İvedik
Karşıyaka
Kuşçağız
Kurtuluş
Kızılay
Kırkkonaklar
Kavaklıdere
Keçiören
Mamak
Macunköy
Maltepe
Natoyolu
Tuzluçayır
Tunalı
Türközü
Oran
Ostim
Ulus
Ufuktepe
Öveçler
Pursaklar
Serhat
Sanatoryum
Siteler
Sıhhıye
Sokullu
Subayevleri
Seyranbağları
Söğütözü
Sincan
Şentepe
Saimekadın
Ege Mahallesi
Saray
Yenikent
Çakırlar/Batıkent
Ümitköy
Yaşamkent
Yükseltepe
Yeşilbayır
Yenimahalle
Zerdalitepe