Buzdolabı Derin Dondurucu tamiri için hemen arayın
444 28 46
Derin Dondurucu Teknik Servisi/Tamircisi
Derin dondurucu her mevsim kullanılan ve sebze ve meyvenin ilk günkü tazeliğinde saklamaya yardımcı cihazlardır. Bu özelliğe sahip derin dondurucu sayesinde istenilen yiyeceği istediğimiz sürede ve her mevsim kolayca temin ederibilir ve tüketilebilir. Teknolojinin bir hakikası olan derin dondurucuda diğer tüm elektronik cihazlarda olduğu gibi bazı arzalar gösterebilir. Uzun süre kullanım süresinden kaynaklı veya teknik bir durum sebebiyle oluşabilen arızanın tamiri elbette mümkün olur.
Derin dondurucunun ısıyı -18 dereceye kadar düşürdüğü için yiyecekler uzun süre saklanabilir ve tazeliğini koruyabilir.
Buzdolabı kapağının kapanmasını engelleyen büyük malzemeler dolaba konulurken kapağın kapalı olmasına dikkat ediniz. Buzdolabında bulunan ızgaranın, yada hava kanalının önünün tıkanmamasına özen gösterin.
Buzdolabını kapağı tam kapanmıyor ve kapak lastikleri tam yapışmıyorsa soğuk hava dışarı gider. Buzdolabındaki kirlenme yada yiyeceklerin buzdolabına yayılması durumunda bu sorunlar yaşanabilir. Buzdolabı temizliğini sıcak suyla ıslattığınız bez yardımıyla lastikleri ve lastiklerin bulaştığı yüzeyi temizlemelisiniz. Arkadından 2 saat boyunca kapağı açmadan çalışması sağlanır. Buzdolabı lastiği yerine doğru biçimde temas edebilir.
Derin Dondurucu Neden Soğutmaz?
Derin dondurucu zaman zaman arıza vermesi farklı nedenden kaynaklanabilir. Arıza nedenini belirleyebilmek için en önemlisi, eğer derin dondurucu soğutmuyor ve buzlanma yapıyorsa bu arıza buzdolabının buz çözme sistemi ile ilgili bir sorundan kaynaklandığını gösterir.
Derin dondurucu sistemli olarak çalışabilen bir sisteme sahip cihazdır. Derin Dondurucu bölümündeki bu arıza dondurucu sisteminin tıkalı olmasından kaynaklı bir sorun olabilir.
Derin dondurucu bölümündeki bu sorunun kaynağı kompresör kaynaklı olabilir ve eğer dondurucu kompresörü bozulduysa derin dondurucu bölümü beklenen performansta çalışamaz veya bazen hiç soğutmayı yapamaz.
Derin dondurucunun soğutmamasına neden olan bir diğer sorun ise sızdırıyor olmasıdır. Böyle bir arızada sık görülenn bir durum olmamakla birlikte derin dondurucunun devre dışı kalmasına sebep olan bir arızadır.
Derin dondurucu elektrik yükünün aşırı olmasından kaynaklı olumsuz etkilenerek arıza göstermiş olabilir. Bu durum çoğu evde sıkça karşılaşılan bir sorundur. Bu durumun arızasında derin dondurucu parçasından biri görevini yerine getiremiyor olabilir. Bu sorun karşısında ise derin dondurucuda sorun meydana gelmiş demektir.
Derin dondurucuda soğutma arızası kondanserün fanından kaynaklı bir sorundan kaynaklı oluşmuş olabilir. Eğer derin dondurucu bahsedilen bu fanı herhangi bir sebepten dolayı çalıştıramıyorsa o zaman dondurucunun performans düşüklüğü yaşıyor ve soğutamıyor demektir.
Eğer derin dondurucu soğutma arızası varsa hızlı dondurma bölümü de muhakkak kontrol edilmelidir. Çoğu derin dondurucu arızasında bu kısımdan kaynaklanan sorunlar oluşabilir. Beyaz eşya servisi tamircisi her zaman garantili hizmet vermenin yanı sıra müşterisini memnun bırakarak her zaman bizi aramasını sağlamaktadır.
Derin Dondurucu Neden Çalışmıyor?
Derin dondurucu çevresel nedenler veya tesisat kaynaklı arızalar sebebiyle doğru şekilde çalışmayabilir. Bu durumun üstesinden gelebilmek için tesisat kontrolünün yapılması ve ayar adımının takip edilebilmesi gerekir. Derin dondurucunun çalıştığını gösteren yeşil ışık yanmıyor ve dondurucu çalışmıyorsa ufak tefek kendi kontrollerinizi yapmalı ancak hala derin dondurucuda bir düzelme olmuyorsa hiç zaman kaybetmeden teknik tabir ekibinden yardım almanız gerekir.
Teknik tamir ekibi
derin dondurucu için gereken müdahaleyi yaparak tüm sorunları teknik tamir
çözümüyle en iyi tamircisiyle ve en iyi teknik tamir desteğiyle profesyonel
ustalarıyla gerçekleştirir.
Bazen ani elektrik
kesintisi yaşanırsa derin dondurucunun
içinde dolaşım ve soğutma işlemini görmesini sağlayan gaz basıncındaki denge
değişim gösterebilir. Gaz basıncı dengesinin bozulması ve düzgün çalışmadığı
için derin dondurucu elektrikler geldikten hemen sonra yaklaşık 15-20 dakika sürece
yeniden çalışmaya geçemez. Bu durumda, derin dondurucunun sağlıklı ve düzenli
şekilde çalışması için bir koruma düzenidir ve bir sorun değildir.
Derin dondurucunun çalıştırıldığı prizin yani elektrik hattının topraklı hat olması önemlidir. Eğer gerekli sisteme sahip değilseniz mutlaka tesisat sorununa bir çare bulunmalı ve cihaz uygun tesisat düzeninde çalıştırılmasına dikkat edilmelidir. Aksi halde derin dondurucu da sigorta atması veya doğru elektrik ulaşmadığı için yine cihazda çalışmada bir çok sorun meydana gelecek demektir.
Derin dondurucunun
düzgün ve istenilen düzeyde çalışmayı sağlamasıyla birlikte her zaman en iyi
çalışma ve verim elde edilir. Gereken düzeyde elektrik alması ve gerekli ve en
iyi konumla yerleşim yapılması derin dondurucunun uzun süre hiç arıza vermeden
ve en iyi şekilde çalışacağı anlamına gelir.
Derin dondurucu elektrik alamıyorsa çalışmaya
geçemez. Bu durumda önce fişin takılmış olup olmadığı veya prize elektriğin gelip gelmediği kontrolü
yapılması gerekir. Bu kontrolün yapılması için aynı prize bir diğer cihazı
bağlayabilir ve çalışmayı kontrol altına alabilirsiniz. Ayrıca derin dondurucunun
çalıştığını gösteren yeşil ışığı yanmıyorsa bu durumda elektrik ile ilgili bir arıza
olduğunun göstergesidir. Derin dondurucu yetersiz elektrik alıyor veya hiç elektrik almıyor demektir. Bu durumda bir
elektrik tesisatçısından yardım almanız gerekir. Balıkesir Bosch
Servisi buzdolabındaki yanlış ve özensiz malzeme ve
bir sürü yiyeceğin düzensiz ve buzdolabının alabileceği miktardan fazla
yiyecekle tıka basa doldurulması buzdolabının aşırı soğutmaya geçmesine veya
buzdolabının motorunun fazla çalışmasına sebebiyet vereceğini belirtir.
Derin Dondurucu Neden Sesli Çalışıyor?
Derin dondurucu bazen tesisat kaynaklı arızalar sebebiyle düzgün biçimde çalışmayabilir. Bu durumu düzeltmek için bazı tesisat kontrolleri yapılmalı ve ayar adımları takip edilerek kontrollerinin düzgün şekilde düzeni gerekir.
Derin dondurucu çok
sesli ve gürültülü çalışıyor olabilir. Bu durumda yapılabilecek işlemler
sırasıyla,
Derin dondurucudan gelen sesler su dökülüyormuş
gibi veya su püskürtmesi ya da rüzgâr sesi gibi seslere benzeyen, makinenin içerisindeki
gazın dolaşımı nedeniyle çıkan ses olabilir ve durum gayet normaldir. Bazı derin
dondurucu modelinde fan olduğu için rüzgâr sesi gibi bir sesler
duyulabilir. Derin dondurucu konulurken
yerine tam oturmadıysa ve ya çalıştığında sallanıyorsa yüksek ses çıkarabilir.
Bu durumda derin dondurucunun alt bölümünden ayakların çevrilerek ayarlanması
gerekir. Beyaz Eşya Kombi
Klima Tamir Merkezi her zaman en iyi en kaliteli hiç eksiksiz
sunmaktadır.
Buzdolabı veya derin dondurucu doğru yerleşim yapılmaması durumunda cihaz fazla aşırı malzeme yüklenmesiyle motorunu fazla çalıştırmaya başlar ve aşırı çalışan motor bir zaman sonra ise duracak veya çalışma hızını düşürecektir. Ayrıca aşırı şekilde durmadan çalışan bir motor cihazda fazlaca buzlanma ve karlanmalara sebebiyet verir. Buzlanma ve karlanma sonunda buzdolabı motorunun yorulduğu ve fazla güç sarf ettiği için her şeyin buzlanması söz konusudur.
Buzlanma sonunda bir zaman sonra ise buzdolabında eritme sorunu meydana gelir. Eritme yapmaya başlayan buzdolabında artık motorun yavaşlamış olması ve bir zaman sonra ise motorun iflas noktasına geleceği anlamına gelmektedir.
En İyi Derin Dondurucu Buzdolabı Tamircisi
Buzdolabı motoru aşırı ısındı ve hatta fazla çıt çıt sesiyle çalışmaya başladıysa hemen fişini çekmeli ve buzdolabı veya derin dondurucuyu bir müddet dinlenmesi sağlanır. Fişi çekilen derin dondurucu motoru hem dinlenir hem de buzdolabındaki aşırı yiyecek geri boşaltılarak gereken ve yeterli şekilde düzenleme yapılarak derin dondurucunun temizlik ve bakımı o sırada yapılabilir.
Buzdolabı ve derin dondurucu her ne arıza olursa olsun öncelikle belli başlı önlemleri ve kontrolleri yapmamızda fayda vardır. Ancak her türlü kontrole rağmen hala derin dondurucu veya buzdolabında bir düzelme gerçekleşmediyse hiç vakit harcamadan teknik tamir servisinden yardım almalı ve cihazdaki sorun bir an önce giderilmesi gerekir. Buzdolabı Tamircisi-Servisi en iyi buzdolabı tamir hizmetini vermektedir. Servisimiz gereken her türlü müdahaleyi en iyi ekipmanı ve tamir ustası ile en yakın yerden servis imkanı sunarak hizmetini kaliteli ve güvenli şekilde sunmaktadır.
Derin Dondurucu Tamir Fiyatı
Derin dondurucu ve buzdolabı gibi her tür beyaz eşyanın kullanım şartlarına uygun kullanımı cihazın uzun süre aynı yüksek düzeyde çalışmasını sağlar. Derin dondurucun her çeşit arızasında ve her marka cihazın tamirinde servisimizi güvenle 444 28 46 numaralı telefondan arayarak en kısa sürede tamir isteğinde bulunabilir ve aynı gün içinde servis imkanı alabilirsiniz.
Derin dondurucu arıza gösterdiğinde işini bilen ve yaptığı işin arkasında duran garantili ve güvenli hizmet sunan firmalardan hizmet almaya dikkat ediniz. Aksi halde hem tamir için harcanan para boşa gider hem de zamanınız da boşa gidebilir. Buzdolabı Tamir Servisi teknik servisi her zaman en kaliteli hizmetini garantili sunar.
Teknik tamir Servisimizin her yaptığı iş sonunda mutlaka servis fişini almayı unutmayın ve servis fişini bir yıl süreyle saklayınız. Servis fişi sayesinde yapılan iş garanti altına alınacak ve yapılan işin ispatı niteliğindedir.
Uzman Teknik kadromuz ile hizmet verdiğimiz bölgeler,
Ankara ilimizde;
Abidinpaşa, Akdere, Aydınlıkevler, Aktepe, Altındağ, Ayrancı, Atapark, Anıttepe, Batıkent, Balgat,Bahçelievler, Bağlum, Boğaziçi, Birlik Mahallesi, 100.Yıl, Beşevler, Beysukent, Bilkent, Cebeci, Cevizlidere, Çukurambar, Çankaya, Çayyolu, Demetevler, Dikmen, Dikimevi, Elvankent, Eryaman, Etimesgut, Etlik, Esat, Emek, Esertepe,İlker, İncek, İncirli, Güneşevler, Gazi Mahallesi, Hasköy, Hüseyingazi,Hoşdere, Karapürçek, Keklikpınarı, Gaziosmanpaşa, Gölbaşı, İvedik, Karşıyaka, Kuşçağız, Kurtuluş, Kızılay, Kırkkonaklar,Kavaklıdere, Keçiören, Mamak, Macunköy, Maltepe, Natoyolu, Tuzluçayır, Tunalı, Türközü, Oran, Ostim, Ulus, Ufuktepe, Öveçler, Pursaklar, Serhat, Sanatoryum, Siteler, Sıhhıye, Sokullu, Subayevleri, Seyranbağları, Söğütözü, Sincan, Şentepe, Saimekadın, EgeMahallesi, Saray, Yenikent, Çakırlar/Batıkent, Ümitköy, Yaşamkent, Yükseltepe, Yeşilbayır, Yenimahalle, Zerdalitepe.
İzmir ilimizde;
Hatay, Altındağ, Alsancak, Asmaçatı, Bayraklı, Basmane, Balçova, Bornova, Bostanlı, Bozyaka, Buca, Çankaya, konak, Çiğli, Çamdibi, Eşrefpaşa, Evka 1, Evka 2, Evka 3, Ege Kent, İzmir, Gaziemir, Göztepe, Güzelyalı, Gültepe, Gümüşpala, Karataş, Karabağlar, Karşıyaka, Kemalpaşa, İşçievleri, Buca, İnciraltı, Konak, Narlıdere, Manavkuyu, Mavişehir, Mithatpaşa, Mimkent, Sarnıç, Osmangazi, Yeşilova, Yeşilyurt, Soğukkuyu, Şirinyer.
Balçova, Bayındır, Bayraklı, Bergama, Bornova, Buca, Çeşme, Çiğli, Gaziemir, Güzelbahçe, Karabağlar, Karşıyaka, Kemalpaşa, Konak, Menderes, Menemen, Narlıdere, Ödemiş, Seferihisar, Selçuk, Tire, Torbalı
Antalya ilimizde;
Kepez, Muratpaşa, Konyaaltı, Aksu, Döşemealtı, Lara, Kundu, Hurma, Arapsuyu, Gürsu, Altınkum, Öğretmenevleri, Pınarbaşı, Toros, Uluç, Uncalı, Ahatlı, Dokuma, Meltem, Şarampol, Kızılarık, Varsak, Etiler, Doğu Garajı, Kızıltoprak, Meydan, Muratpaşa, Varlık, Kepez, Şirinyalı, Bahçelievler, Güvenlik, Güzeloba, Kızılsaray, Memurevleri, Güllük, Konuksever, Soğuksu, Dutlubahçe, Zeytinköy, Fener, Kırcami, Örnekköy, Güzeloba, Çağlayan, Barınaklar, Ermenek, Yeşilbahçe, Karşıyaka, Teomanpaşa,Döşemealtı
Bursa ilimizde;
Çalı, Sırameşeler, Osmangazi, Gürsu, Kestel, Yıldırım, Mudanya, Nilüfer, Gülbahçe, Koğukçınar, Alemdar, İhsaniye, Nilüfer, Demirci, Osmangazi Bursa, Altınşehir, Görükle, Gümüştepe, Soğukkuyu, Hürriyet, Nilüferköy, Yıldırım, Bursa, Bademli, Bursa Osmangazi, Balat, Bağlarbaşı, Ataevler, Yüzüncü Yıl, Yenibağlar, Yeni Karaman, Karaman, Emek, Hamitler, FSM, Bursa, Esentepe, Fethiye, Cumhuriyet, Üçevler, Organize, Çamlıca, Nosab, Kükürtlü, Konak, Yıldırım, Beşevler
İstanbul ilimizde,
Esenyurt; Mehterçeşme, Yeşilkent, Esenyurt, Osmangazi, İncirtepe, Haramidere, Mehterçeşme, Saadetdere, Ardıçlıevler,
Küçükçekmece;Atakent,Halkalı, Merkez, İnönü, Kanarya, Mehmet Akif Mahallesi, Cumhuriyet, Atatürk Mahallesi, İstasyon, Tevfikbey Mahallesi,
Bağcılar;Demirkapı, 15 Temmuz Mahallesi, 100. Yıl, Güneşli, Fatih, Kirazlı, Yıldıztepe, Göztepe, Çınar Mahallesi,
Pendik;Kavakpınar, Yenişehir, Kaynarca, Velibaba, Fevzi Çakmak, Güzelyalı, Kurtköy, Esenler, Çamçeşme Mahallesi,
Ümraniye;İstiklal Mahallesi, Armağanevler, Çakmak, İnkılap, Namık Kemal Mahallesi, Altınşehir, Necip Fazıl, Esenevler, Çamlık,
Bahçelievler;Zafer Mahallesi, Kocasinan, Soğanlı, Siyavuşpaşa, Şirinevler, Hürriyet, Cumhuriyet, Yenibosna, Çobançeşme,
Üsküdar;Yavuztürk, Ünalan, Bulgurlu, Acıbadem, Ferah, Kısıklı, Küçüksu, Barbaros, Küplüce,
Sultangazi;50. Yıl Mahallesi, Esentepe, Cebeci, İsmetpaşa, Yunus Emre, Uğur Mumcu, Sultançiftliği, Gazi Mahallesi, 75. Yıl,
Maltepe;Zümrütevler, Fındıklı, Bağlarbaşı, Cevizli, Altıntepe, Altayçeşme, Küçükyalı, İdealtepe, Başıbüyük,
Gaziosmanpaşa;Karadeniz Mahallesi, Barbaros Hayrettin Paşa, Kazım Karabekir,Karayolları Mahallesi, Yeni Mahalle, Hürriyet, Bağlarbaşı, Sarıgöl, Yıldıztabya,
Kartal;Kartal, Hürriyet, Uğur Mumcu, Karlıktepe, Atalar, Orhantepe, Petrol İş, Esentepe, Soğanlık, Gümüşpınar, Göztepe, Kozyatağı, Merdivenköy, Erenköy, Bostancı, Sahrayıcedit, Acıbadem, Feneryolu, Suadiye,
Kadıköy;Göztepe, Kozyatağı, Merdivenköy, Erenköy, Bostancı, Sahrayıcedit, Acıbadem, Feneryolu, Suadiye,
Esenler;Turgut Reis, Fatih Mahallesi, Oruçreis, Nine Hatun, Kazım Karabekir, Havaalanı, Fevzi Çakmak, Tuna Mahallesi, Menderes Mahallesi,
Kağıthane; Hamidiye, Sultan Selim, Çeliktepe, Talatpaşa, Çağlayan, Gürsel Mahallesi, Nurtepe, Ortabayır, Seyrantepe,
Fatih; Akşemsettin, Seyyid Ömer, Hırka-İ Şerif Mahallesi, Şehremini, Koca Mustafapaşa,Molla Gürani, Mevlanakapı, Derviş Ali Mahallesi, Yavuz Sultan Selim,
Avcılar; Yeşilkent Mahallesi, Cihangir, Tahtakale, Mustafa Kemalpaşa, Denizköşkler, Gümüşpala, Ambarlı, Firuzköy, Üniversite,
Başakşehir; Kayabaşı, Başak Mahallesi, Başakşehir Mahallesi, Güvercintepe, Bahçeşehir 2. Kısım Mah., Şahintepe, Bahçeşehir 1. Kısım Mah., Ziya Gökalp Mah., Altınşehir Mah.,
Ataşehir; İçerenköy, Kayışdağı, Barbaros, Atatürk Mahallesi, Küçükbakkalköy, İnönü Mahallesi, Esatpaşa, Örnek Mahallesi, Ferhatpaşa,
Sancaktepe; Osmangazi, Abdurrahmangazi, Fatih Mahallesi, Atatürk Mahallesi, Meclis, Emek, İnönü, Sarıgazi, Yunus Emre Mahallesi,
Eyüpsultan; Akşemsettin, Yeşilpınar, Göktürk, Güzeltepe, Çırçır Mahallesi, Karadolap, Esentepe, Düğmeciler, Nişancı Mahallesi,
Sarıyer; Ayazağa, Zekeriyaköy, Reşitpaşa, Tarabya, İstinye, Fatih Sultan Mehmet, Yeniköy, Ferahevler, Maden Mahallesi,
Beylikdüzü; Adnan Kahveci, Barış Mahallesi, Yakuplu, KavaklıMarmara Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, Büyükşehir, GürpınarDereağzı,
Sultanbeyli; Battalgazi, Ahmet Yesevi, Abdurrahmangazi, Mehmet Akif Mahallesi, Hamidiye, Adil Mahallesi, Mecidiye, Turgut Reis, Yavuz Selim
Güngören; Güneştepe, Merkez Mahallesi, Gençosman, Mareşal Çakmak
, Abdurrahman Nafiz Gürman, Haznedar, Akıncılar, Tozkoparan, Güven,
Zeytinburnu; Telsiz, Sümer, Çırpıcı, Nuripaşa, Veliefendi, Merkezefendi, Seyitnizam, Beştelsiz, Yeşiltepe,
Şişli;Gülbahar, Mecidiyeköy, Paşa Mahallesi, Mahmut Şevket Paşa, Fulya, Halide Edip Adıvar, Kuştepe, Feriköy, 19 Mayıs, Teşvikiye,
Bayrampaşa;Yıldırım, Kartaltepe, Muratpaşa, Altıntepsi, Kocatepe, Cevatpaşa, Yenidoğan, Terazidere, Orta Mahallesi,
Arnavutköy; Anadolu, Hadımköy, İslambey, Yunus Emre Mahallesi, Mustafa Kemal Paşa, Yavuz Selim, İmrahor, Boğazköy, İstiklal Mahallesi, Hastane,
Tuzla;Aydınlı, Şifa Mahallesi, Yayla Mahallesi
, Aydıntepe, Mimar Sinan, İstasyon, Postane, Evliya Çelebi, Ortaİçmeler,
Çekmeköy; Mehmet Akif Mahallesi, Hamidiye, Mimar Sinan, Çamlık, Aydınlar, Sultançiftliği, Cumhuriyet Mahallesi, Nişantepe, Güngören,
Büyükçekmece; Hürriye, Pınartepe, Fatih, Mimaroba, Murat Çesme, Ulus, Sinanoba, Türkoba, Kumburgaz,
Beykoz; Kavacık, Çubuklu, İncirköy, Tokatköy, Gümüşsuyu, Çiğdem Mahallesi, Soğuksu, Rüzgarlıbahçe, Ortaçeşme,
Beyoğlu; Piyalepaşa, Kaptanpaşa, Piripaşa, Hacıahmet, Fetihtepe, Keçeci Piri, Halıcıoğlu, Sütlüce, Örnektepe,
Bakırköy; Kartaltepe, Şenlikköy, Ataköy 7–8–9–10. Kısım, Osmaniye, Yeşilköy, Zuhuratbaba, Ataköy, Sakızağacı, Yeşilyurt,
Silivri; Yeni Mahalle, Semizkumlar, Selimpaşa, Alibey, Mimar Sinan, Piri MehmetPaşa Mahallesi, Gümüşyaka, Sancaktepe,
Beşiktaş; Dikilitaş, Akat, Konaklar, Gayrettepe, Nisbetiye, Etiler, Mecidiye, Türkali, Ortaköy,
Konya ilimizde; Karatay, Meram, Selçuklu, Havzan, Yaka, Yeniyol Meram, Nalçacı, Yazır-Yenikent, Sille, Hocacihan,
Kocaeli ilimizde; Başiskele, Çayırova, Darıca, Derince, Dilovası, Gebze, İzmit, Körfez, Gölcük, Kandıra, Karamürsel, Kartepe,
Eskişehir ilimizde; Odunpazarı, Tepebaşı,
Adana ilimizde; Seyhan, Yüreğir, Çukurova, Sarıçam,
Mersin ilimizde; Tarsus, Toroslar, Akdeniz, Yenişehir, Mezitli, Silifke,
Aydın ilimizde; Aydın, Kuşadası, Söke,Nazilli, Didim,
Muğla ilimizde; Marmaris, Fethiye, Dalaman, Ortaca, Köyceğiz, Bodrum,
Balıkesir ilimizde;Ayvalık’tır
Latest posts by Zekeriya (see all)
- Palandöken Beyaz Eşya Servisi | Tamir ve Bakım - 7 Kasım 2024
- Erzurum Beyaz Eşya Servisi - 6 Kasım 2024
- Tarsus Beyaz Eşya Servisi | Teknik Servis - 6 Kasım 2024
Yorum yazabilmek için oturum açmanız gerekir.